Referencer

"De løsninger Trine præsenterede for os havde vi aldrig selv kunnet finde på"

Den 30. september 2022 fik vi nøglerne til vores luksusrækkehus i den nyrenoverede Fægtesal, der havde stået tomt i flere år efter, at Flyvevåbnet forlod området i 2004. Det var en noget anderledes bolig, og vi blev især slået af det grandiose rum på 150 m² og med 5½ m til loftet til stuer og køkken, men var også klar over, at det gav nogle indretningsmæssige udfordringer, som krævede professionel hjælp og rådgivning.

Det bad vi Trine om at hjælpe os med. De løsninger Trine præsenterede for os havde vi aldrig selv kunnet finde på lige fra tapetet på den gennemgående væg, dråbelamperne ned fra loftet, de 8 svævende lampeskyer, der giver en blød rumfornemmelse, opdeling af rummet med tæpper, sofaer, borde og loungemøbler, som fyldte det store rum smukt op.

Vi var lidt bekymrede for, om vi ville komme til at savne vores hyggelig bolig i Jonstrup med udsigt over Møllemosedalen, hvor vi havde boet i 42 år. Det gør vi slet ikke. Det har overrasket os, hvor glade vi er blevet for at bo i vores nye hus, hvilket ikke mindst skyldes den måde Trine har fået indrettet vores nye bolig på.

Vores råd er, at hvis du vil have en velindrettet bolig, så henvend dig til en professionel indretningsarkitekt som Trine. De ser og kan ting, som vi ikke gør og kan.

– Lene og Eddi Meier

"Ro, varme, harmoni og lidt spræl"

Vi er en ganske almindelig familie som i 2016 valgte at bygge vores eget hus. Vi indledte et samarbejde med Trine i forhold til indretningen af hele vores hus. Trine fornemmede hurtigt hvem vi var og hvad HJEM er for os. Hun formåede at hjælpe os med netop at skabe vores HJEM, hvor materialer, farver, tapeter og interiør hænger sammen med tilpas ro, varme, harmoni og lidt “spræl”. Hun har blik for de store linier og får lavet de små lækre detaljer.

Vi havde svært ved at se det for os, men vi gik med Trine og er taknemmelige for dette i dag. Det har entydigt været en af de bedste beslutninger vi har truffet i forbindelse med vores husbyggeri netop fordi Trine kan sit fag og kan det vi ikke kan. At hun så samtidig er et behageligt menneske med hjertet på rette sted er jo en ren bonus.

– Camilla, Esbjerg

"Vi er blæst væk over materialer og design"

Uden Trine Boelskiftes evner kunne vi aldrig være kommet så godt fra start. Hun har på formidabel vis tunet sig ind på vores ønsker og behov. Vi er blæst væk over de materialer og designs, hun har præsenteret os for. Vores plantegning er forvandlet til det hjem, vi føler vil passe til vores familie, og hendes forslag til bl.a. farver, tapeter, opbevaringsløsninger, placering og valg af møbler og lys skaber den fineste sammenhæng i lejligheden. Vi kan slet ikke vente med at komme i gang med indretningen og er overbeviste om, at vi nu får udnyttet lejlighedens potentiale optimalt.

– Glenn Schmidt-Hansen

"Drømmen er blevet realiseret med Trine Boelskifte"

Igennem de sidste ti år har vi, når lejligheden har budt sig, haft glæde af Trine Boelskiftes store kreativitet og hjælpsomhed. Det gælder ombygning og udvidelse af køkken, badeværelse, soveværelse, gæsteværelse og stue.

Hendes ideer til smukke gardiner, valg af farver og tapeter og indretninger har forandret vores hjem til et smukt hjem, og vi kan varmt anbefale Trine Boelskiftes evner.

– Annemette Lise og Peter Jørgensen

"Fra hvide vægge til sarte og afdæmpede farver"

Inden for få dage sørgede Trine Boelskifte for at forvandle vores lejligheds hvide vægge til sarte og afdæmpede farver, og hun bestilte møbler og inventar. Et helt igennem perfekt job udført på ekstremt kort tid. Vi kan på det varmeste anbefale Trine Boeskifte til boligindretning, hvis du ønsker professionel, effektiv og fleksibel service – parret med stor charme og meget gåpåmod.

– Lena og Hans Jørgen Sterndal

"Lejlighed med masser af lækre detaljer"

Vi flyttede ultimo 2015 ind i en helt ny lejlighed i Nordhavn. Kun meget få af vore ting fra tidligere passede ind, så vi skulle tænke helt nyt.

Vi kontaktede Trine, og her har vi fået en meget professional og samtidig personlig rådgivning. Vi har haft Trine med helt fra begyndelsen, og hun har udfordret os meget, men har samtidig en god fornemmelse for det, som vi ønsker og sætter pris på. Derfor har vi fortsat samarbejdet med hende med den fortsatte udvikling af vores hjem.

Vi har nu fået et hjem, som vi virkeligt føler er vores, og som vi er utroligt glade for - med masser af lækre og fine detaljer, som vi ALDRIG selv havde fundet på. Vi kan kun give hende vore bedste anbefalinger.

– Else og Jes Bjerregaard

"Vi er 120% tilfredse"

Da Aaløse Marketing skulle flytte i nye og større lokaler var ønsket, at det skulle være både hyggeligt og funktionelt, personligt og præsentabelt og ikke mindst rart og roligt. Og det blev det. Alle vægge blev væltet, og der blev lavet beregninger for lys, akustik og rummelighed. 

Resultatet er til at tage at føle på. Kombinationen af akustiktæpper, farverige tapeter og nye og gamle møbler skaber et moderne men hyggeligt kontormiljø i hjertet af Roskilde.

Direktør Thomas Aaløse er enig. Han siger ”Vi er 120% tilfredse. Vi nyder at træde ind af døren om morgenen og har fået nogle lokaler, som er rare at være i. Ligeledes også nogle præsentable lokaler, som vi også kan være bekendte at vise frem for vores samarbejdspartnere, når de kommer på besøg. Trine får vores absolut bedste anbefalinger med på vejen. Professionel, empatisk, lyttende, forstående og kan omsætte drømme til virkelighed”.

– Thomas Aaløse, Aaløse Marketing

"Trines tilgang er topprofessionel"

Jeg har løbende igennem de sidste seks år gjort brug af Trine som sparringspartner i forbindelse med indretning af både mine kontorer og mit private hjem, og samarbejdet er helt fantastisk. Trines tilgang til opgaverne er altid positiv, professionel og imødekommende.

Trine er på alle måder en fantastisk sparringspartner, som forstår at se hele vejen rundt. Hun er på alle måder meget imødekommende og lydhør over for mine egne ideer og har altid fuld respekt for den økonomiske ramme. Trine er super til at få rigtig meget ud af lidt, finde spændende, nye og anderledes ting, som gør indretningen super. Trines tilgang er topprofessionel i alt, hvad hun foretager sig.

Dialogen er altid åben og ærlig, og indlevelsen helt i top. Og med indlevelsen følger et stort overblik og sans for detaljen, hvilket gør, at jeg altid er yderst tilfreds og stolt af resultatet.

Jeg føler mig altid i trygge hænder med Trine på sidelinjen og glæder mig over vores samarbejde og har kun rosende ord at sige om Trine. Jeg kan varmt anbefale Trine som en yderst kompetent indretningsarkitekt.

– Betina Holmberg

"Mit hjem er mit slot, min hule og min base – og så ser det hamrende godt ud takket være Trine"

Trine er fantastisk til at se muligheder, komme med gode ideer, og vigtigst af alt – hun lytter til ens ønsker og behov. Det behøver ikke at koste en formue. Nogle gange er det blot en omgang maling, tapet eller en ny lampe, der skal til.

Hendes kreativitet og professionalisme er ikke til at tage fejl af. Hun er stjernedygtig, og jeg vil til hver en tid anbefale hende, både til privat indretning og til erhverv.

– Nadja Kocher

"Et skønt samarbejde med Trine på alle fronter"

I forbindelse med en totalrenovering af vores hus havde vi truffet det valg også at nyindrette det møbelmæssigt. Vi havde taget vores møbler med fra vores tidligere hus, som var i en helt anden stil end det, vi nu havde brug for. Vi havde ideer om, hvor vi ville henad, men manglede en god sparringspartner – en, som kunne sætte sig ind i vores tanker. Det fik vi i Trine Boelskifte. Trine vidste efter en kort samtale, hvor vi ville hen, og så gik processen i gang: Trine besøgte den byggeplads, som vores hus havde udviklet sig til. Fik tegninger udleveret, så hun kendte alle mål og vinkler på det færdige resultat. Sammen med Trine fandt vi ud af indretningen – sådan som det bør være – men hun vidste, lige nøjagtig hvad vi ville synes om, og formåede at binde tingene sammen til en ideel helhed. Hendes faglige dygtighed er ubestridt.

Det færdige resultat blev fantastisk – og så skal det lige nævnes, at vi flyttede ind i vores færdige hus bare to dage før jul. Da jeg var handicappet pga. et grimt brud på armen, ja så klarede Trine lige at pynte op til jul og dække vores julebord – fantastisk.

– Hanne Poulsen

"Trine ser muligheder, hvor andre ser begrænsninger"

Vores 10 år gamle hus, havde brug for et frisk pust og gerne noget som andre ikke har. Vi henvendt os derfor til Trine, som straks så muligheder i vores hus. Trine havde rigtig mange gode og anderledes ideer – nogle lod vi ligge, mens andre implementerede vi. Trine ser muligheder, hvor andre ser begrænsninger – derfor gik vi med hende.

– Malene & Jacob Rasmussen

"Et besøg af Trine er guld værd"

Når man mangler inspiration til sin bolig, er Trine med sin fantastiske faglige ekspertise et perfekt valg. Trine havde en helt særlig evne til at lytte til vores ønsker og behov og kunne ud fra det hjælpe os med at finde vores personlige stil. Trine var ikke bleg for at provokere, så vi fik mulighed for at se tingene i et andet perspektiv. Det gav muligheder. Vi har en stue mere, så det er ikke sidste gang, vi vil gøre brug af Trines ekspertise.

– Klaus og Karin Weitemeyer

Presse og boligreportager