Indret din bolig

Har du svært ved at finde din personlige stil, eller trænger dit hjem til fornyelse, men ved du ikke, hvad der mangler? Lad Boelskifte Interiør & Design hjælpe dig på vej.

Din bolig er vigtig for dig. Det er her, du slapper af, skaber gode rammer for familien og uforglemmelige minder med vennerne. Hos Boelskifte Interiør & Design hjælper vi dig med at finde din personlige stil og udnytte boligens potentiale til fulde. 

Vi tilbyder tre forandringspakker – Basis Home, Basis Plus og Premium – samt et klippekort. Med vores forandringspakker får du individuel, professionel rådgivning af Trine Boelskifte, og sammen finder I frem til din stil eller optimerer den, du allerede har. Vi giver dig farve- og møbelforslag, mens du får mulighed for at se og røre, så du kan mærke kvaliteten. Vi præsenterer forslag inden for alle prisniveauer og vil altid tage højde for, hvor meget du ønsker at investere i din bolig.

Vores mål er at inspirere dig til at finde din personlige stil og få den til at afspejle sig i dit hjem. Vi samarbejder med dygtige fagfolk, der brænder for deres håndværk. Vores ønske er, at du bliver glad og tilfreds i din bolig, uanset dit budget. 

Lad os hjælpe dig med at undgå fejlkøb og skabe dit drømmehjem, der afspejler din stil og personlighed. 

Kontakt mig
Q8A4217

Det siger vores kunder

"Vi er blæst væk over materialer og design"

Services
Artboard 1
Basis Home

Basis Home er for dig, der gerne vil have, at der sker noget nyt i dit hjem, og har en god ide om, hvor du vil hen, men har brug for at blive støttet i at skabe en rød tråd her og nu.

Pakken inkluderer:

 • Et møde i din bolig med Trine Boelskifte. I kigger på boligen, og sammen taler I om dine ønsker, din stil og dit budget.
 • Du får konkrete forslag til, hvordan du kan komme i mål med din bolig.

Ved booking af Basis Home-møde tager vi en indledende telefonsamtale og fastsætter rammerne for vores møde.

Ønsker du yderligere vejledning om indretning af din bolig, kan du opgradere til Basis Plus.

Samlet pris 5.000 kroner inkl. moms.

Denne pakke tilbydes kun på Sjælland. 

 

Q8A4512 (1)
Basis Plus

Går du med tankerne om et nyt badeværelse, eller trænger køkkenet til en opgradering? Basis Plus er det oplagte valg, hvis du står overfor en større renovering af enkelte rum, og hvor du har behov for professionel støtte og vejledning. 

Pakken inkluderer:

 • Én times møde i din bolig med Trine Boelskifte. I kigger på boligen, og sammen taler I om dine ønsker, din stil, dit budget og din tidshorisont.
 • Et opfølgende møde i Boelskifte Interiør & Designs showroom i København. Hvor du får forslag til f.eks. farver, møbler, materialer eller det, I har talt om, du konkret ønsker at få hjælp til.
 • Materialeprøver, så du kan se og føle kvalitet, farver m.m.
 • En plantegning over dit nye køkken eller badeværelse.
  Bemærk venligst, at vi ikke laver målfaste arbejdstegninger.

Samlet pris 8.500 kroner inkl. moms.

Artboard 1 Copy
Premium

Med Premium får du ekstra hjælp til at omsætte dine ideer til virkelighed. Vi assisterer med stof- og tapetprøver, større møbelindkøb, billedophængning og mere. Premium er med andre ord for dig, der vil starte forfra med store dele af dit hjem. 

Pakken inkluderer:

 • Et møde i din bolig med Trine Boelskifte, der varer 1,5 time. I kigger på boligen, og sammen taler I om dine ønsker, din stil, dit budget og din tidshorisont.
 • Badeværelses- eller køkkentegning samt design- og materialevalg og koordinering af håndværkere.
 • Et opfølgende møde i Boelskifte Interiør & Designs showroom i København. Hvor du får forslag til f.eks. farver, møbler, materialer eller det, I har talt om, du konkret ønsker at få hjælp til.
 • Syv timers løbende rådgivning af Trine Boelskifte.

Samlet pris: 12.000 kroner inkl. moms.

Q8A2169 Dxo
Klippekort

Uanset hvilken pakke du vælger, har du mulighed for at tilkøbe ekstrahjælp i form af: Indkøb, sparring på nye indretningsprojekter og ideer til optimering af områder i boligen.

Ved at til vælge 3-, 5- eller 10-timers klippekort kan du benytte dig af Boelskifte Interiør & Design i det antal timer, du ønsker, og samtidig opnå rabat. 

3 timer: 2.900 kroner (spar 100 kr.)

5 timer: 4.500 kroner (spar 500 kr.)

10 timer: 9.000 kroner (spar 1.000 kr.)

Handelsbetingelser

Boelskifte Interiør & Design modtager kontant betaling eller betaling via bankoverførsel. Ved køb af indretningspakker betales 50 % forud for samarbejdet og resten efter opfølgningsmødet. Priserne er plus transportomkostninger, hvis du bor uden for Storkøbenhavn, afregning efter statens takster.

Klippekortet kan kun købes i forbindelse med køb af en indretningspakke, og det har en varighed på et år, medmindre andet er aftalt. Ubrugte timer tilbagebetales ikke. Transport til og fra opgaven tæller med i timeforbruget. Forudbestilte varer tages ikke retur, da de er specialfremstillet.