Hvem er vi?

Velkommen til Boelskifte Interiør & Design!

Bag Boelskifte Interiør & Design står, Trine Boelskifte, en erfaren indretningsarkitekt og designer med over 30 års ekspertise inden for indretning.

Drømmen om at blive indretningsekspert startede allerede i Trines barndomshjem, hvor hun som 8-årig indrettede sit dukkehus med hjemmelavede møbler, der blev sirligt betrukket med glansbilleder. Den professionelle karriere startede som dekoratørelev i butikskæden Anva, og siden har hun arbejdet for store virksomheder såsom:

  • Interiør Gruppen
  • Jytte Demuth
  • Lysberg Hansen & Therp
  • Nordisk Film
  • IKEA

I dag forhandler Boelskifte Interiør & Design møbler fra store internationale møbelfirmaer og mindre firmaer med spændende og unikke designprofiler. For at sikre at hver enkelt detalje bliver håndteret med ekspertise, samarbejder Boelskifte Interiør & Design med udvalgte professionelle håndværkere som syersker, snedkere, tapetserere og møbelpolstrere, og er desuden altid opdateret på de nyeste trends og deltager aktivt i boligindretningsmesser for at sikre, at kunderne får den nyeste inspiration og viden.

Selv om stort udsyn og høj professionalisme kendetegner Trine Boelskifte, er det personlige møde med kunderne altid i højsædet. Derfor inviterer hun lejlighedsvis kunderne på inspirationsbesøg i sin egen bolig, hvor hun kan vise eksempler på, hvad der kan fungere i deres eget hjem. Dette giver kunderne mulighed for at se og føle på materialer og få idéer til deres eget rum.

Trine Boelskifte er også tit at finde i diverse magasiner. Senest har hun været i Berlingske, SØNDAG og Mad & Bolig med sine unikke boligindretninger.

Kontakt Boelskifte Interiør & Design i dag for at starte rejsen mod din drømmeindretning!

Kontakt
Untitled 122

Trine Boelskifte
Indretningsarkitekt og designer