Facebook
Havneprojekt

Optimer din bolig med en indretningsarkitekt

Sæt personligt præg på din bolig

Du får:

  • Et møde med Trine Boelskifte på cirka halvanden time i din nuværende bolig, hvor I taler om dine ønsker til din kommende bolig og kigger på plantegninger af din nye bolig.
  • Opfølgningsmøde hos Trine Boelskifte i hendes showroom på Amager, hvor hun præsenterer dig for forslag til f.eks. farver, møbler, materialer eller det, I har talt om, du konkret ønsker at få hjælp til.
  • Et møde med Trine Boelskifte på cirka en time i din nye bolig, når du er flyttet ind, hvor I ser på resultatet og taler om flere muligheder.

Samlet pris: 7.000 kroner inklusive moms
(plus transportomkostninger, hvis du bor uden for Storkøbenhavn, afregning efter statens takster).

 

"For mig handler det om at finde ud af, hvem du er, så din bolig passer til dig, dine ønsker og dit budget."

– Trine Boelskifte

 

Mange nybyggerier står indflytningsklar, og du er sikkert allerede i gang med at tænke på indretningen af din nye bolig, eller måske er du lige yttet ind og mangler inspiration til at præge den på en unik måde.

Uanset om du skal ud at investere i en masse nye møbler eller vil kombinere det, du har, med noget nyt, så lad mig hjælpe dig. Jeg kan rådgive dig om valg af materialer til køkken, bad, garderobeskabe/ walk-in-closet, farver, tapeter, møbler, belysning m.m. Du har sikkert erfaret, at opbevaringsplads er en mangelvare, fordi bygherren kun har sat ét modul ind i de forskellige rum.
Her kan jeg hjælpe dig, så du får den optimale opbevaringsplads fra begyndelsen og undgår at bruge penge på dårlige løsninger. Det er ofte ret lidt, der skal til, før du står med helt nye muligheder.