Facebook
Afslapning Med Pejs Badevaerelse Dagligstue Den Bedste Hyggekrog Stue Sovevaerelse Sove Koekken Spisestue

Indret din bolig

  • Er du i tvivl om, hvordan du bedst indretter og udnytter et specifikt rum eller hele din bolig?
  • Trænger du til at forny din stue, men har svært ved at finde ud af, hvad du mangler?
  • Er du i tvivl om, hvilken stil der passer til dig og dit hjem?
  • Overvejer du at bygge nyt badeværelse eller køkken?
  • Ønsker du ideer til at indrette din bolig og vil samtidig gerne have hjælp i hele eller dele af processen med møbelindkøb, materialevalg og/eller håndværkermøder?

Når danskere bliver spurgt, hvor vigtig deres bolig er for dem på en skala fra et til ti, svarer de fleste ni eller ti. Det er her, vi kan slappe af, skabe gode rammer for vores familie, have venner og bekendte til middage og bare være til. Boligen er det sted, hvor vores personlige stil træder allermest frem. Øjet er sjælens spejl – og boligen er vores stils spejl. Fordi vi bruger så mange timer netop i boligen, vil vi gerne føle os godt tilpas, finde vores stil og udnytte boligens muligheder. Det kan Boelskifte Interiør & Design hjælpe dig med.

Vi tilbyder to forskellige forandringspakker: basisforandringspakken og luksusforandringspakken. For begge gælder det, at du får individuel, professionel rådgivning af en erfaren indretningsarkitekt, og sammen finder I frem til din stil eller optimerer den, du allerede har. Indretningsarkitekt og designer Trine Boelskifte kommer til at begynde med på besøg i dit hjem, hvor I taler om, hvilke ønsker du har. Efter mødet samler Trine Boelskifte inspiration og ideer til dig, som I gennemgår ved et efterfølgende møde hos Boelskifte Interiør & Design. Her får du farveforslag til vægge, tapeter, gardiner, puder og lignende. Du får også forslag til møbler, der kan optimere din bolig, og mulighed for at se og røre nogle af dem og mærke kvaliteten. Trine Boelskifte kan komme med forslag inden for alle prisniveauer og vil altid tage højde for, hvor meget du ønsker at investere i din bolig. På mødet taler I også om, hvordan du kan gribe indretningen an fra nu af. Bemærk, at basisforandringspakken kun tilbydes på Sjælland.

Ønsker du lidt mere end besøget og opfølgningsmødet, kan du vælge luksusforandringspakken. Med den kan du få løbende vejledning til at indrette din bolig og føre ideerne ud i livet. Det kan være, du ønsker hjælp til at bestille særlige stof- og tapetprøver, vil have assistance ved større møbelindkøb, have inspiration til at hænge dine billeder på den bedst mulige måde og lignende. Luksusforandringspakken giver dig mulighed for at få op til syv timers rådgivning.

Som noget nyt tilbyder vi også havneprojektpakken. Den er for dig, der skal flytte ind i nybyggeri langs Københavns Havn eller Øresund. Med den er der mulighed for at komme godt fra start, så du undgår fejlkøb. Pakken indeholder både møde i din nuværende bolig og i din kommende bolig.

At få professionel indretningsrådgivning handler om at få vejledning, der er til at forstå, ideer, der er nemme at gå til, og ikke mindst at ramme et budget, som gør, at du kan udleve indretningsdrømmene – uanset om du ønsker en større makeover, eller du blot vil ændre en smule på det, du allerede har. Med den rette indretningshjælp kan du undgå fejlkøb, slippe for spekulationer og undgå spildtid.

Det er vores spidskompetence at inspirere dig til at finde din personlige stil, få den til at give mening og lade den komme til udtryk i dit hjem. Når stilen er lagt, kan vi sørge for, at du får de rette fagfolk tilknyttet. Vi samarbejder med en lang række dedikerede fagpersoner, der brænder lige så meget for deres håndværk, som vi brænder for indretning. Vores højeste ønske er, at du bliver glad og tilfreds i din bolig ud fra det, du har, og det, du har mulighed for og lyst til at investere i den.