Facebook

Inspirationsaftener

Til inspirationsaftenerne kan du møde andre boliginteresserede og i et kvarters tid få hurtige, små fif gratis af indretningsarkitekt og designer Trine Boelskifte ud fra noget helt konkret, du mangler inspiration til i din bolig. Ud over boligtips vil der være små konkurrencer eller særtilbud på ting til din bolig.

Aftenerne bliver holdt flere gange om året i vores lokaler i København. Du melder dig til ved at sende en mail til tb@trineboelskifte.dk.

Så snart vi har datoen for den næste inspirationsaften klar, lægger vi den op her på siden. Du kan også følge os på Facebook, hvor du kan holde dig opdateret på vores arrangementer.

Gode råd, der ikke sprænger budgettet

Jeg havde længe overvejet, om en indretningsarkitekt kunne hjælpe med at udnytte pladsen i min lejlighed lidt bedre og få tingene til at hænge lidt mere sammen. Jeg meldte mig til en inspirationsaften og tog et billede med af min intetsigende entre. Trine kom hurtigt med råd til opbevaringsløsninger (og oprydning), som var nemme selv at implementere, og som ikke sprængte budgettet. Hvis man fik vristet sig væk fra de lækre sandwich, kunne man gå ind i baglokalet, hvor en af Trines kontakter viste, hvordan man pifter gamle møbler op med maling. Eller man kunne kigge over skulderen på de andre gæster og høre lidt flere af Trines gode råd. Alt i alt en meget inspirerende aften, hvor man kom hjem og kiggede med friske øjne på sine egne omgivelser.
Ann, tidligere deltager på inspirationsaften