Facebook
Optimer inden salg

Erhvervsindretning

  • Trænger kantinen til en forvandling?
  • Mangler jeres hotel en indbydende lounge?
  • Synes I, at jeres møbler og farver er forældede og umoderne?
  • Vil I gerne med jeres stil signalere, hvad jeres virksomhed står for?

Når en virksomhed eller et hotel skal indrette sine lokaler, gælder det om at ramme både medarbejdere og kunder i et tidløst og funktionelt design. Det er vigtigt, at indretningen afspejler virksomhedens værdier, så alle trives, og at udtrykket er holdbart, så I ikke skal i gang med at lave det hele om igen om få år. Med en erhvervsindretningspakke sikrer I jer professionel indretningsrådgivning. Vores spidskompetence er at give virksomheden en unik og personlig stil, så jeres kunder ved, hvad I som virksomhed står for, når de møder jer, ligesom vi kan skabe de bedste rammer for medarbejderne ved at indrette et særligt kreativt område og lignende.

Erhvervsindretningspakke

  • Tre timers konsultation med Trine Boelskifte, hvor I taler om virksomhedens behov og budget.
  • Plancher med ændringsforslag til indretning og eventuelt ombygningsforslag, inklusive konkrete forslag til materialer, farver, møbler, tæpper, gardiner, tapeter eller maling.
  • Præsentation af ideoplæg hos Boelskifte Interiør & Design i København.

Samlet pris: 12.000 kroner eksklusive moms og transportomkostninger.

Yderligere rådgivning med klippekort

Ønsker I at få professionel rådgivning omkring indretningen, har I mulighed for at benytte Boelskifte Interiør & Design i en løbende proces ved hjælp af en klippekortsordning. Det kan være, at der opstår en situation, hvor I har brug for mere ideudvikling på indretningen – måske i forhold til et nyt område eller sparring i forhold til indkøb eller lignende. Med et klippekort har I mulighed for at tilkøbe den sparring, I har brug for.

Ved at vælge 3-, 5- eller 10-timers klippekort kan I benytte jer af Boelskifte Interiør & Design i det antal timer, I ønsker, og samtidig opnå rabat. I forhold til den faste timepris på 1.000 kroner sparer I op til 1.000 kroner ved at købe et klippekort med ti klip.