Indret jeres arbejdsplads

Trænger kantinen til en opgradering? Skal hotellet have en ny lounge? Vil I gerne vise kunderne, hvad I står for gennem jeres indretning?

Når I skal indrette jeres lokaler, er det vigtigt at tænke på både medarbejdere og kunder. Indretningen skal være funktionel og tidløs, så alle trives, og så I ikke skal i gang med at lave det hele om igen om få år.

Med en erhvervspakke kan I sikre jer professionel indretningsrådgivning. Vi har specialiseret os i at skabe unikke og personlige indretninger, der afspejler jeres værdier og identitet. Vi kan også skabe de bedste rammer for jeres medarbejdere ved at indrette særlige kreative områder og lignende.

Kontakt os i dag for at høre mere om vores erhvervsindretning.

Kontakt mig
Q8A2700

Det siger vores kunder

"Vi er 120% tilfredse. Vi nyder at træde ind af døren om morgenen og har fået nogle lokaler, som er rare at være i."

Services
Artboard 1 Copy 6
Erhvervspakke

Når en virksomhed eller et hotel skal indrette sine lokaler, gælder det om at ramme både medarbejdere og kunder i et tidløst og funktionelt design. Det er vigtigt, at indretningen afspejler virksomhedens værdier, så alle trives, og at udtrykket er holdbart, så I ikke skal i gang med at lave det hele om igen om få år. Med en erhvervsindretningspakke sikrer I jer professionel indretningsrådgivning.

I kan forvente:

  • Tre timers konsultation med Trine Boelskifte, hvor I taler om virksomhedens behov og budget.
  • Plancher med ændringsforslag til indretning og eventuelt ombygningsforslag, inklusive konkrete forslag til materialer, farver, møbler, tæpper, gardiner, tapeter eller maling.
  • Præsentation af ideoplæg hos Boelskifte Interiør & Design i København.

Samlet pris: 15.000 kroner eksklusive moms og transportomkostninger. 

Artboard 1 Copy 7
Timebaseret erhvervsindretning

Ønsker I at få professionel rådgivning omkring indretningen, har I mulighed for at benytte Boelskifte Interiør & Design i en løbende proces ved hjælp af timebaseret erhvervsindretning, som gør det muligt at tilkøbe den sparring, I har brug for. Inden vi går i gang med opgaven, tager vi en snak om timeforbrug og budget.

Med et klippekort har I mulighed for at tilkøbe den sparring, I har brug for.

Handelsbetingelser

Boelskifte Interiør & Design modtager kontant betaling eller betaling via bankoverførsel. Ved køb af indretningspakker betales 50 % forud for samarbejdet og resten efter opfølgningsmødet.

Klippekortet kan kun købes i forbindelse med køb af en indretningspakke, og det har en varighed på et år, medmindre andet er aftalt. Ubrugte timer tilbagebetales ikke. Transport til og fra opgaven tæller med i timeforbruget. Forudbestilte varer tages ikke retur, da de er specialfremstillet.